Prostreno.cz

Husté a dlouhé řasy díky osvědčeným domácím metodám

Vaše řasy nejsou tak docela podle představ? Podpořte jejich růst a celkovou kvalitu přírodními prostředky z kuchyně. Pro tyto účely se přímo nabízí ricinový, olivový a kokosový olej. Anebo zelený čaj!

Dlouhé a husté řasy jsou již od pradávna symbolem ženskosti. Jenže jak je získat, aniž by člověk musel trávit hodiny v kosmetickém salonu, kde se za nemalý peníz specializují na jejich prodlužování? To je otázka. A pokud si s odpovědí lámete hlavu i vy, hned o několika způsobech bychom věděli! Co se určitě vyplatí vyzkoušet?

Ricinový a olivový olej. Spolu jim to klape

Zatím nemáte s ricinovým olejem žádné zkušenosti? Pak vám vřele doporučujeme si ho co nejdříve pořídit. Tekutý poklad, který se získává ze skočce obecného, což je okrasná rostlina pocházející ze severovýchodní Afriky a jihozápadní Asie, úspěšně zabraňuje lámání a podporuje růst řas. Když ho navíc smícháte s olejem olivovým, který jim dodá poctivou dávku výživy a hydratace, bude efekt o to lepší. Nanášejte si směs těchto olejů na řasy každý večer, výsledky se dostaví opravdu brzy!

Kokosový olej neoceníte jen u sporáku

O kokosovém spasiteli je všeobecně známo, že funguje jako sérum proti vráskám, léčivý balzám na popraskané rty, zvláčňující tělový krém i kondicionér na vlasy. Víte ale, že parádní účinky má i na řasy? Poskytne jim totiž kompletní výživu, přičaruje objem a zabrání vypadávání, proto na něj můžete bez obav vsadit. Tak jeho služby nezapomeňte využít po každém odličování a vetřete ho do celé oční oblasti. Jako bod navíc se zbavíte i tmavých kruhů pod očima.

Zelený čaj, multifunkční prostředek

Čaj, který se pije již 5000 let, je opravdu zázračný – a to bez nejmenší nadsázky. Vždyť posiluje zdraví, neboť chrání srdce před kardiovaskulárními chorobami, reguluje špatný cholesterol a předchází cukrovce. Tedy alespoň tak o něm smýšlejí odborníci, kteří mu zasvětili nespočet studií. Blahodárný nápoj však svede divy i v oblasti zkrášlování, protože prokazatelně zpomaluje stárnutí. Je uklidňující nejen pro unavené oči, ale i řasy, na něž má revitalizující vliv. Stejně jako v případě výše zmíněného kokosového oleje si ho s pomocí vatového tamponu nanášejte na řasy vždy po odstranění řasenky.

Zdroj: www.beauty.com, www.naturebeauty.com





Celkem 1 komentářů

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat