Prostreno.cz

Komentáře k článku

Masunta nejosvícenější... 16.06.2022

U Aškenázů je výskyt rakoviny tlustého střeva o asi 6 % vyšší, než je průměr v celé populaci. Jako prevenci mnozí z nich polykají aspirin. Po dvou letech se snižuje nebezpečí rakoviny tlustého střeva o 63 %.

Siraellen 11.06.2022

Ryby můžu jíst ve velkém

Radek 11.06.2022

A ještě reakce na pisatele Jirku, nikde jsem ještě neviděl, že by makrely v syrovem stavu prodávaly za 120 Kč a ještě v akci. Já kupují spoustu let, pravda za 4 kč nepamatuji, ale všude u nás v okolí max!!!! do 80 Kč/kg mražené, nekuchané. A to je stálá cena v celé sezoně.

Radek 11.06.2022

Makrely kupují pravidelně od jara do podzimu a příprava jak jinak než u nás na Moravě (kde jsou součástí každé vesnické akce) pečené na klacku na dřevěném uhlí 👌. Když jedeme na návštěvu do jižních Čech, pokaždé zní z jejich strany, jestli dovezu ryby a upeču jim je. V Čechách nevím proč se nekuchaná makrela totiž ani nedá koupit 🤣

Jirka 10.06.2022

Za toho špatného režimu stálo kilo makrely 4 Kč. Kupoval jsem je pro psa. Dnes v akci kilo za 120 korun. No hlavně že láska a pravda zvítězila...

Masunta nejosvícenější... 09.06.2022

Omega 3 a také 6. Jsou studie, které význam těchto kyselin, zejména ohledně snížení rizika vzniku infarktu, nepotvrzují. Judeové mají větší inklinaci k infarktu, proto tyhle omega polykají i v tabletkách.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat