Prostreno.cz

Komentáře k článku

Tomrien 15.06.2020

V Americe možná, ale tady máme úplně jiné normy a sledování kvality potravin

Kment Tomrien 15.06.2020

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) jo to mě pobavilo....

Petra 15.06.2020

Při dnešních kontrolách z úřadů a limitach které jsou nastaveny v ovocnarstvi a zelinarstvi nemyslím že by se našli v českém ovoci pesticidy a tak dále ba naopak

Filip Petra 15.06.2020

V českém možná ne. Ale omrkni kolik ovoce v supermarketu je českého...

56gogo 15.06.2020

co to píšeš tady napiš to hygienikovi!! pořád je přehnojené pole , ovoce je kontaminované , maso je jedovaté atd před rokem nás napadali že máme jedovaté jídlo , ovoce atd no a teď vyšlo na povrch že nám to záviděli , jezdili to tu nakupovat tak jsme museli zrušit ČSN a začít dělat blivajz jako u nich , ti co to dovolili ke zdi za velezradu !

Kment 56gogo 15.06.2020

to je komentář... :-) Kdo nás před rokem napadal a co nám záviděl? Kdo, kam a co jezdil nakupovat? A jaká ČSN byla loni zrušena? gogo, gogo .... ty jsi snad narozená/ý v 56. :-))

Mat 15.06.2020

Pro ty naivky, co si myslí, že ovoce a zeleniny prodávaných v ČR se to netýká - samozřejmě, že ano! Stačí trochu zagooglit a podívat se na výsledků testů iDnes, dTest, A Dost a dalších. I v ovoci a zelenině prodávané v ČR jsou mraky pesticidů, včetně těch vypěstovaných přímo zde (a dokonce v některých případech je jich v té naší víc než v té dovezené, naši zemědělci prostě jedou na zisk a ostatní je nezajímá).

míla 15.06.2020

většina lidí ví,že ovoce a zelenina z dovozu je samá chemikálie, tak proč to politici dovolí. a co člověk má jíst,když nemá zahrádku a nemůže si sám nic vypěstovat. podle mě je vše hnus, ale nám nic jiného nezbývá,když má málo peněz. a to i v televizi bylo řečeno,že i bio není bio. jak můžou být třeba krásné papriky z Nizozemí nebo odjinud zdravé,když je to vše uměle vypěstované ve foliácích,je tam umělé osvětlení a chemikálie,aby vše vypadalo hezky a zdravě,ale opak je pravdou. lidi,začněte kupovat naše ovoce a zeleninu od zahrádkařů a podpořte je.

Irena Fábryová 15.06.2020

*5**5**5**5**5*Je to hrozné ,ale já nejím ani ovoce ani zeleninu - vůbec nic mi to neříká...banány nenávidím a na ty zubožené chemické jahody v obchodě se nemohu ani podívat , stejně na jablka a mandarinky ....a stejně na tom jsou členové naší rodiny.....jo- ti si dají pouze banány , které poliji čokoládou do pudinku...a to je vše ....trochu mraženého hrášku a mrkve snědí v riozotu .....já ne - já ho nejím. Ze zeleniny jím pouze cibuli , kterou dávám do plněných řízků....a je mi krásně.....*5*

ondra 15.06.2020

A už nebudem nic jíst

Lada 15.06.2020

Jeste ze to nekupujeme, vse mame svoje .

franta 15.06.2020

Z komentářů je vidět, že je dost naivů, kteří se domnívají, že to je ve zdejších supermarketech lepší. Není, co si nedokážu vypěstovat sám, to musím žrát s tím koktejlem pesticidů nebo si to odříct. Ne vždy to jde.

gogina 15.06.2020

Tak to nekupujte a podporujte nase male farmy a pestitele a prodejnicky kde se zasobi kvalitnejsim zbozim. Ale je jednodussi nakoupit v hypermarketech ten sajrajt a pak si stezovat.

Majka 15.06.2020

Dobry večer pracuji v oboru a myslím každý by měl komentovat pouze to čemu rozumí děkuji

babiš 15.06.2020

a zase sračky

Dana 15.06.2020

Veškeré jídlo máme asi otrávené. Je třeba nás otrávit, aby nás následně mohl farmac. průmysl jako léčit dalšími jeho jedy. Hrůza!!!!!!!!!!!!!!

Petr Valach 15.06.2020

Aplikovat americké výzkumy na českou zeleninu a ovoce je ústřel století. Tento článek je na hraně šíření poplašné zprávy. Bohužel "novináři" se dnes nemusí zaobírat ověřováním informací a zjišťováním skutečného stavu věcí. A jejich čtenáři jim to baští, "jinak by to přece nepsali." Ostudná práce tohoto bulváru "pro ženy" jako stvořená. Kolik vám za to zaplatili?

Přemysl Louda 15.06.2020

A to se pustí do obchodů,jako že to stačí omýt.Je mě s toho na zvracení.Ahoj

Kormorán 15.06.2020

Tak honem do Vraňan :-))

Jirka_26 15.06.2020

Nějak mi nedochází, co má společného ovoce a zelenina v USA s tímtéž u nás nebo v Evropě? Za tyto články by měli jejich autory veřejně fackovat.

Obět kapitalistů 15.06.2020

A co teda máme jíst a kde k tomu přjít abych se neotrávila? Zkurvenej kapitalismus musí za každou cenu vydělat i na jedovatém jídle , fuj🤮

Hanka 15.06.2020

Chce to nebýt prase a ovoce a zeleninu pořádně umýt, než to budete žrát.

Pepa 16.06.2020

A co nám ti vědci přinesou příště za novinku co je nezdravé. Dle mne vše je řízeno , pochopitelně vědecky, komercí. Podobná "nezdravost" byla vědci udávána o vejcích, másle , olejích a pod. To bychom nesměli jíst už vůbec nic. Mohou mi ti vědci říci co tedy jíst ?, resp. co jedí oni , abych nedej bože neumřel ? Anebo, proč se neučiní "opatření" , aby to "nezdravé, kontaminované ovoce " se vůbec do obchodů dostalo a neohrožovalo naše zdraví ? Je zřízeno plno vědeckých institucí, "organizací na ochranu všeho" ale nic se neděje, obchody to prodávají vesele dál, zisk je zisk, na lidech nezáleží, těch přeci je jak... ( dle hlášky ze známého filmu "Černí baroni".

Ingrid Pepa 16.06.2020

Jedině ty švestky prepalene by asi prošly 😁

Jaromír Ingrid 16.06.2020

Kolik to má živin ty přepálené švestky ?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat