Prostreno.cz

Komentáře k článku

Oldřich 08.01.2022

přidávám ji do kávy

Dana 08.01.2022

Kurkumu dávám všude,brambory , rýže, těstoviny,kuskus maso ,kuře a další jídla s ní ochutim,má úžasnou chuť,barvu a příjemně voní,bez ní vaření není 🍀

alena 08.01.2022

Kurkuma je rozpustná jen v tucích.

DiLina 08.01.2022

někde jsem četl, že kurkuma se má vždy doplnit pepřem, aby se uvolnily její léčivé schopnosti. Je to stejný, jako rajčata by měla být vždy s trochou oleje atd.

Geert 08.01.2022

Vzhledem k tomu, že netrpím žádnými definovatelnými neduhy, nedokážu posoudit zda moje takřka nadstandartní používání kurkumy má na moje zdraví výrazný účinek. Nicméně to, že kurkumu - a to v posledních letech i čerstvou - používám v kuchyni takřka denně (samozřejmě ne do šveskových knedlíků), možná nepřímo či přímo způsobuje, že se ve svých 70+ letech cítím tak - no, nepřehánějme - tak na 50. Lékaře a ani zubaře neznám. Samozřejmě svoji nezastupitelnou roli má i konzumace kvalitního červeného vína - a to docela hodně a pravidelně. Takže! Kurkumou opravdu nic nezkazíte, nemá ani nijak výraznou chuť, jen pozor na bílou pracovní desku v kuchyni, pokud je i nepatrně mastná, pak následuje CIF a dlouhé drhnutí. ( V Brně koupíte čerstvou kurkumu v turecko africko asijském obchodě na Solniční ul.)

Jarek 07.01.2022

No, trošku to s těmi účinky kurkumy přehánějí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat