Prostreno.cz

Komentáře k článku

Vojta 08.07.2018

Na kvasinky mám vyzkoušený kokosový olej. Je vhodný pro konzumaci i potírání postižených míst. Příjemný kosmetický přípravek.

Šárka 06.07.2018

Radit někomu, aby oregánový olej pil jen tak s vodou, je dost nebezpečné. Oregánový olej (pokud je to 100% silice) se musí smíchat s jiný olejem (např. do lžíce panenského olivového oleje nakapat cca 4 kapky oregánového) a rychle vypít. Pokud se bude pít samotný nebo s vodou, tak může dojít k poleptání sliznic. Články tady na tomto serveru vytváří výhradně lemplové, kteří si ani nic neověřují, straší lidi, případně je navádí přímo k nebezpečným věcem, viz např. i článek o mléce s antibiotiky tento týden *21*

konatovka 06.07.2018

Kdysi dávno jsem trpěla na tyto problémy, dnes už ne. Musím přiznat, že je to velmi nepříjemné a jednou mě to potrápilo i na dovolené, musela jsem vyhledat doktora.:-O

Vladka 06.07.2018

Doporucuji cely den pit (prolevat se)vodu s citronem (aspon 3-4 kusy)po dobu co priznaky zmizi.Funguje spolehlive.Do dvou dnu,by meli priznaky zmizet.

Helenka 05.07.2018

Mě se osvědčilo čili, nechám tam to působit přes noc a je to pryč.;-)

Pája Helenka 05.07.2018

Jakože na tampon ? :D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat