Prostreno.cz

Komentáře k článku

Ivana 19.09.2018

Asi něco dělám blbě... banán mám 1-2 denně spolu s jogurtem a ovesnými vločkami. Občas si uvařím fenyklový čaj a... nemám "pocit" nafouklého břicha, ale mám léta před spaním v pase i o jednu konf.velikost víc! V létě piju 3-4 litry vody, jinak +-2l,5. V práci jsem 11hod na nohách a v pohybu. A je jedno jestli vážím 58 nebo 63kg. Prostě po celém dni mám vanu, jak poctivý pivař. Dík za rady...ale pro mě jsou k ničemu.

Eva Nováková Ivana 24.09.2018

No to se k tomu ale nesmíte přejídat,jinak to nefunguje.Měla jsem před 5lety 90 kilo a za půl roku shodila 25,ty si udržuju doteď,týdně sekám 4.000m2 zahrady svižným tempem,k tomu dennně jeden banán,jeden jogurt,2 kávy neslazené s mlékem a pocit nafouklého břicha nemám

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat