Prostreno.cz

Komentáře k článku

Nabella VF 26.10.2018

Hulím jak zakuřovač od Palmelu desítky let a ve svém věku vypadám líp než některé mé vrstevnice a vrásčitá rozhodně nejsem. O gezicht jsem se starala sama s obyčejnými gurémy, semtam stahující maska, rozhodně bez pomoci salónů. Takže žádná indiánská babička se nekoná. Tudíž, v hulení to nebude. Právě jsem s cigárama sekla, ne kvůli pleti, ale odmítám podporovat zloděje mých korunek a nevyrovnaný rozpočet. Ošklíbat se nad kuřákama je moderní, ale jejich prachy nesmrděj, že.

Jarmila 24.10.2018

Mám o pět let mladší kamarádku, která je náruživá kuřačka, když spolu někam vyrazíme, všichni si myslí, že je o deset let starší než já.

Márty 24.10.2018

Myslím, že se velmi mýlíte, hodně důležitá je genetická výbava a kladný přístup k životu jako celku. Byla jsem kuřačka několik desítek let a na mé pleti se tento hřích nepodepsal o nic víc než proces přirozeného stárnutí u mých stejně starých kamarádek. Vždy jsem ale o sebe velmi pravidelně pečovala a v posledních letech používám přírodní kosmetiku, zejména pak oleje, včetně zmiňovaného kokosového, ale pozor - nepřehánět, právě ten často ucpává póry.

Iva 24.10.2018

krásný den.. exfolializace ani pealing zasadně nedělat denně a u citlivé pokožky ani náhodou, hrozí výrazné poškození pleti, možná vrásky budou v tom podráždění méně patrné

vera 23.10.2018

Nevěřte tomu. Kuřačka je jak indiánská babička. Kouřit a plácat si na gexicht med nebo cokoliv, kuřačkám ke krásné pleti na obličeji nepomůže.

Zita vera 12.11.2018

Pravda Ja přestala po hodně hodně letech a tělo je fakt super čisťící. Vrásky kolem úst zmizely atd atd Ostatní je alibismus Hezký den

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat