Prostreno.cz

Hroznový olej je skvělým léčitelem i kosmetikou

Máte nervy z často se opakující tvorby lupů? Nebo vás rozčiluje spíše výskyt nových vrásek a to, že jste pořád nechlazení? Všechny tyto problémy dokáže vyřešit hroznový olej, který by vám v domácí výbavě rozhodně neměl chybět!

Máte rádi hroznové víno? Pokud teď souhlasně přikyvujete, měli byste vědět, že jen u jeho konzumace to končit nemusí. Z této oblíbené potraviny, respektive z jejích semínek, jež jsou odpadním produktem při výrobě vína, se totiž vyrábí i olej. A s ním je dobré navázat bližší „spolupráci“! Co vám zastudena lisovaný produkt, který se podle některých pramenů používá již od dob středověku, milerád přinese? Tyhle benefity nejde nemilovat!

Kvalita vlasů, kterou vám budou závidět

Není vaše hříva tak úplně podle představ, protože vás deprimuje častý výskyt lupů? Co si budeme vykládat, ani nadměrné vypadávání dvakrát nepotěší, stejně jako suché vlasy a roztřepené konce. Ovšem klid, nemusíte si nad touto nepříznivou situací nijak zoufat, spolehlivý zachránce se hlásí do služby! Řeč je samozřejmě o hroznovém oleji, který díky přítomnosti vitaminu E a kyseliny linolové obnovuje přirozenou vlhkost vlasů. Zároveň stimuluje folikuly k růstu, dodává lesk a zlepšuje kvalitu koruny krásy. Masírujte si tímhle zlepšovákem pokožku hlavy –pravidelně, změn k lepšímu se dočkáte co nevidět.

Elixír mládí, který ubere pár let

Investujete nemalé peníze do kosmetických přípravků, jež by vás podle reklam v televizi měly omladit takřka na počkání, jenže kýžený efekt stále nepřichází? Vsaďte raději na zbraň, která opravdu funguje. Mazlavý poklad z vinné révy nabízí samé lepší věci. Konkrétně se jedná o poctivou dávku mastných kyselin, vitaminů a minerálů. Kombinace těchto prospěšných „ingrediencí“ prokazatelně omezuje tvorbu vrásek, hloubkově vyživuje a zlepšuje elasticitu pleti. Můžete si být jistí, že každodenní aplikace svede divy!

Náskok v boji nad záněty

Často se opakující virózy nebo infekce, cukrovka, artritida, deprese, migréna, chronická únava či bolesti kloubů. Nemají podle vás tyto neduhy vůbec nic společného? Byť to na první pohled skutečně tak vypadá, všechny mají stejného strůjce – zánět. Právě on, pokud v těle přetrvává delší dobu, je hlavním spouštěčem mnoha zdravotních komplikací. Dá se mu nějak „srazit hřebínek“? No samozřejmě, účinná je konzumace hroznového oleje, který zároveň poskytuje ochranu před rakovinou. Přidejte ho občas do připravovaných pokrmů, zvýšíte tím jejich léčebný potenciál.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat