Prostreno.cz

Komentáře k článku

Haluz 26.07.2021

Ehm.. technický dotaz.. mix vločky, ovoce co zrovna je.., ořechy, chia semínka, plnotučné mléko, lžička dvě cukru.. dohromady tak 4dcl kaše.. jednou jednou denně, podruhé 2x.. jak dlouho na tom vydržím než se vybulím ? :D myslím tím co tomu jídlu chybí ze stránky výživové.. ? Jelikož tohle je jediné jídlo, které jsem ochoten zežrat.. nějak jsem se bloknul.. ovšem vono už na tom jedu týden.. problém je v tom že už před tím týdnem jsem byl kost a kůže.. A vypadá to že jsem ještě větší, což není se příliš čemu divit.. já bych rád jen věděl tu hranici..:D

renda4141 05.10.2016

Přítelovi chutná. :-)

vivi11 18.09.2016

občas ji sním, ale manžel by to nedal :-))

Pavlik 17.09.2016

Vazeni, ovesnou kasi mam k snidani jiz nejmene 20(!!) let a jeste jsem se ji neprejedl. Sam ji nesladim , ale doplnuji ji bud nakrajenou broskvi, svestkami,nektarinkou ap. Dle rad se ma zapit dostatkem vody, coz tez delam. No a jen na konec ( teda ne jen asi diky te kasi - mam cely dosavadni zivot skoro stale stejnou vahu =63-64 kg. Jsem pensista "ve veku". Tak at Vam chutna . Zdravim Vas.

konatovka 17.09.2016

Chystám se na ní, že jí vyzkouším.*1*

snegurka 17.09.2016

Ovesnou kaši mám jako chuťovku.

Monika 17.09.2016

To jsou tedy fakt "úžasné rady", akorát mi tam tak nějak schází to co je v nadpisu článku. A pokud bude mít mužskej chuť na vločky, dá si je, pokud ne, každá varianta přípravy je na nic...

Standa ze Slezska Monika 17.09.2016

Já si již několik let připravuji toto. Večer namočím do trochy vody 1 PL oves. vloček, 1 PL lněného semínka, 1 Pl pohanky. Ráno je to nabobtnalé a výborné třeba s domácím jamem, medem, jogurtem, ovocem a t.d. Prostě dle momentální chuti a podle toho co mám k dispozici na zahradě, ve špajzu nebo v lednici. Před konzumací si to trochu ohřeji v mikru. A zdravý jsem jako řípa.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat