Prostreno.cz

Komentáře k článku

Siraellen 11.02.2022

Kapustu mám ráda

Martina 11.02.2022

Celer moc miluju i za syrova

Martina 11.02.2022

Hrášek mám moc ráda a jeto jedno jaký je jestli v plechovce, nebo že uahradky

xena 06.02.2019

měli byste si rozmyslet, o čem píšete. Jednou píšete hrášek, a podluhé mluvíte o luštěnině. Tak co jste tím mysleli??? Hrášek je čerství - vyloupaný z lusku, a je to zelenina. Ale hrách - ten sušený (zelený nebo žlutý), to je luštěnina. Tak jste měli na mysli hrách nebo hrášek?? Odborná uroveň místních pisálků je opravdu zoufalá.

Pacpac xena 08.02.2019

To myslíte vážně ?: Hrášek je čerství - vyloupaný z lusku, a je to zelenina. Ale hrách - ten sušený (zelený nebo žlutý), to je luštěnina. Tak jste měli na mysli hrách nebo hrášek?? Odborná uroveň místních pisálků je opravdu zoufalá.

Trémon xena 10.02.2022

Ať už vyloupaný z lusku, sušený, zelený tak čerstvý. Jste cizinci?

flanér 05.02.2019

oprava, samozřejmě vzucholoď:-)

flanér 05.02.2019

Vyzkoušela si někdy autorka článku snězení kapusty v libovolném množství? Jestli to zvládl její trávicí trakt a ona se nemusela poutat jako vzducholoť, pak lze jen tiše závidět. A co nejbližší, nevzdalovali se náhodou?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat