Prostreno.cz

Komentáře k článku

Kaira 16.04.2021

Jablka,pěkná hovadina.Jablka se kvůli ledvinovým potížím jíst nesmí.

Pain 15.04.2021

No víc jak půl století ku.vy, chlast a chlebíčky a po poslední prohlídce u lékařů čistější než nepopsaný list papíru...

Anna 13.04.2021

Hodně pít čistou vodu

Anna 13.04.2021

Jen občas branci kůry

Petr p 13.04.2021

Proč píšete teď na jaře tento článek. Kdy je potřeba zvýšená práce ledvin a jater. Není dobré v této době oslabovat tyto orgány detoxem. Dost špatné načasování tohoto článku zvlášť pro lidi narozené v teto době.

Ferda O. 13.04.2021

Věřím tomu,jsem čistý jak lilie

Stefan 13.04.2021

Když se dostatečně pije čistá voda,také se čistí ledviny.

Jindra 13.04.2021

Určitě.

František Král 13.04.2021

Metabolity jsou zcela přirozenými "odpadními látkami", kterých se normální organizmus zbaví opět přirozeným vylučováním. Přestaňte už konečně strašit lidi s TOXINY. Jedy běžně v těle nejsou, a proto není třeba organizmus detoxikovat. Jde jen o papouškování idiotiny, která se TOXICKY šíří tím, že na netu může hlásat bludy kdejaká trubka.

Siraellen 13.04.2021

věřím tomu

Mirek 13.04.2021

Nevim jak jste ziskala info. o té zelenině ale je nutno dodat že by ta zel. neměla být syrová!! obsahuje hodně látek které tvoří v ledvinach "kameny" a usazuji se-- upozorňuji že se nedaji ničím vyplavit ani rozpustit -- tak bacha na to....

Milan 13.04.2021

K.Vágnerová už asi neví čím by zaujala

zarathustra 13.04.2021

pozor na spatne doktory !!! jdete na beznou kontrolu cestou se vynervujete v aute a v ordinaci . Doktor vam pochopitelne nameri vysokej tlak a potom prohlasi ze mate ledviny v prdeli ze vam fungujou jen ma 54 procent. ZPANIKARITE koupite si tlakomer. Druhy den doma se merite a zjistite ze vas tlak je normalni. Debil doktor vychazi z toho ze kdyz mate vysoky tlak tak mate ledviny v hajzlu jelikoz tlak a ledviny prej jsou propojeny. Jdete na vysetreni ledvin kde zjisti ze vase ledviny jsou v poradku. Potom se musite ovladat abyste nesel tomu doktorovi neco zliho udelat. On vam samozrejme predepise prasky na vysokej tlak ktery vubec nepotrebujete a jeste vas varuje ze to uz musite uzivat do k once zivota Rada kterou se samozrejme nemusite ridit zni- Jist zdrave , delat kazdy den pohyb, vyvarovat se alkoholu kafe stresu. Pit jen zeleny caj a cistou vodu. Uzivat dvakrat v tydnu jedlou sodu. Rozhodne nebrat zadne prasky na nic. K doktorum jit pouze kdyz potrebujete odriznout prostatu. hodne zdaru vsem

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat