Prostreno.cz

Komentáře k článku

Ellen 23.06.2019

Ještě, že jsou "domorodci" všude na světě... Tak to si vybere každý, kterého "domorodce" by chtěl napodobit životním stylem... Ty články jsou tu čím dál ubožejší. Člověk by měl žít podle tradic místa, kde je sám domorodcem. Přeorientovat se na životní styl nějakých zeměpisně i tradicemi vzdálených míst většině lidí neprospívá. Člověk je vždy spojený s místem, kde žili jeho předkové, kde má své kořeny, kde se dodržují určité rituály a kde je způsob života specifický, včetně stravování. Na to je geneticky vybaven a "připraven". Je to stejné, jako když přesadíte rostlinu do jiné půdy nebo do jiného podnebí, než potřebuje - rostlina neprospívá, nebo dokonce uhyne. S člověkem je to stejné, takže rady typu: stravujte se jako ... (kdokoliv kdekoliv na zeměkouli) jsou naprosto zcestné a nic to neřeší.

Tanja 23.06.2019

Žiji si podle libosti,a doufám že nebudu dlouho se trápit a bude po mně.Smrt na srdeční selhání je ta nejsnazší.A doufám že nikoho nenapadne mě křísit!!!

23.06.2019

Ty nevíš, co jsou obiloviny?

tlustoch 23.06.2019

Žiju jako domorodec. Jsem z Jižní Moravy, papám slaninku, švestkové knedlíky , klobásky, vínečko, slivovičku.... vysoký cholesterol, cukrovka.... Tak nevím. Jo , a obilniny v bábovce a ovoce ve štrůdlu:-D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat