Prostreno.cz

Pokud chcete ploché břicho, masírujte si ho kokosovým olejem

Zásoby břišního tuku vám nedovolí dopnout kalhoty? Zbavte se jich rozehřátým kokosovým olejem, jehož složky zlepšují krevní cirkulaci, eliminují toxiny a rozpouštějí nechtěné „faldíky“!

Jak se zbavit tuku v oblasti břicha, a získat tak sebevědomí i štíhlý profil? Můžete si nastolit tvrdou disciplínu, denně cvičit a jíst jen zdravé potraviny. Nebo podstoupit liposukci, nosit výhradně stahovací prádlo či zapracovat na držení těla, jež dokáže opticky ubrat i dobré tři kilogramy. Ani jedna možnost vás nijak neláká? Pak si skočte do nejbližšího supermarketu pro kokosový olej. Proč zrovna ten?

Zdraví i sexy křivky na lžičce

Uvedená surovina získávaná z kopry (sušené a rozemleté jádro kokosového ořechu) není jen kuchyňským pomocníkem. Pro mnohé je báječným kosmetickým prostředkem, který poskytne hojivý dotek vysušené a svědivé pokožce. Jeho hydratační schopnosti se příznivě odrazí i na kvalitě vysušených a lámavých vlasů. Mimochodem, exotické mazadlo taktéž urychluje růst, zabraňuje vypadávání, léčí lupy, ulevuje od svědění a dodává objem.

Ve vědecké profesi je kokosový olej vnímán jako potravina, jejíž vlastnosti podporují metabolismus, posilují duševní schopnosti a dodávají energii, přičemž snižují riziko bakteriálních infekcí a zánětů. Co má ale společného s hubnutím, respektive tenkým pasem? Dá se říct, že vlastně všechno. Tedy alespoň takový názor zastávají odborníci.

Překvapivá cizokrajná pomoc

Experti z oblasti fitness velebí obsažené živiny, které přispívají k eliminaci tukových tkání. Jmenovitě se jedná o omega-3 mastné kyseliny a vitamin E. Spolupůsobení těchto látek dokáže zeštíhlit bránici a „rozpustit“ zásoby tuku, kvůli nimž jeden nedopne kalhoty. Teď se asi ptáte, zda máte tento zlepšovák konzumovat, popřípadě v jakém množství.

Přímá spotřeba v rozumné míře údajně není na škodu, nicméně vytouženého efektu se dočkáte tehdy, když jmenovaný olej lehce rozehřejete v mikrovlnné troubě a budete si s ním břicho masírovat několikrát týdně, ideálně pak 20 až 30 minut. Tím se otevřou kožní póry, což umožní lepší absorpci zázračných zeštíhlujících složek, zatímco se podpoří krevní cirkulace v dané oblasti. Pokud souběžně s touto kúrou nezanevřete ani na pravidelný pohyb, plochého břicha se prý dočkáte co nevidět!






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat