Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jiří 14.02.2023

Je mi již 74 let, 18 let držím zdravý životní styl, do kterého patří také cca 15 dkg malých rajčat + 15 dkg červených paprik denně. Cvičím denně a běhám, klouby mne neboilí, v klidu mám tep cca 47 a tlak 127/75. Pokožka v obličeji není šedivá, ale zdravé barvy, nepoškozená ! Když vidím jak vypadá naše populace, zvracel bych ! Ať si každý sáhne do svědomí, proč již ve třiceti vypadá na padesát a v padesáti na sedmdesát a proč je nemocný cukrovkou a vysokým tlakem !

Ludmila 25.08.2022

Bolí mě kloby v kolenou a prý to je tím,že jím hodně rajčat

Jirina 11.06.2021

Rajcata Jim denne a citim jse dobre

Markéta 19.02.2020

Takový bláboly...kdo to napsal?rajčata z "botanického hlediska OVOCE?To může napsat jenom pitomec ....Rajče je botanicky příbuzné bramboře,lilku...řekl by nekdo že brambora je OVOCE ???taktéž tedy paprika jako příbuzný druh bude nejspíš taky....OVOCE....

Pitt 19.02.2020

Rajčata jsou bezva, ale ty sabomyslné bláboly se nedají číst.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat