Prostreno.cz

Komentáře k článku

Filip 16.03.2024

Piju kdykoliv si vzpomenu a mám chuť. Ráno odpoledne večer. Nikdy jsem neměl jediný problém..a to čajuju už přespřeslet..takže nějaký studie mi můžou víte co..:) hezký den všem.

Milhaus 20.07.2022

Minimalnne 0,7 denne, vetsinou po ranu, asi vsechny druhy. Hlavni je chut.

kamila76 22.09.2020

Zelený čak mohu pít po celý den.

Stanislav Malaník 29.06.2020

Zdravím z Valašska, pokud se zeleným čajem nemyslí jen ten ze sáčků, ale různých čerstvých, či sušených bylin, piju ho denně minimálně 2 l cca 30 let a nejvíc na lačno po ránu. To bych musel mít, dle autorky játra na sračky. Nevím o tom, nebo nemám a nedávno mě je i testovali! I jinak se cítím přijatelně. Že by si američtí experti tuto "výjimku" zahrnuli do svých statistik asi nehrozí! Mějte dobrý večer, noc, ráno, den... S.M.

standa 27.06.2020

dobry den ja piji zeleny caj dost casto minimalne 1 litr a nekdy i s mlekem je pravda ze pouzivam jen sypany strelny prach je vice horky ale me moc chutna a nikdy jsem zadne problemy nemel co tu popisujete asi taky zalezi na kazdem cloveku jak to snasi ale rad si o nem vse prectu i kdyz nekdy s tema nazorama moc nesouhlasim preji vsem krasny den

Lakomá Barka 26.06.2020

Vážená paní, dnes jsem si přečetla Váš druhý článek a doporučuji, abyste se šla věnovat něčemu smysluplnějšímu, protože toto je vážně PEKLO!!!!!! "Nudíte se? Kupte si medvídka mývala......"

Josef Husár 26.06.2020

10 amerických odborník, 10 protichůdných názorů ...

Kiki 26.06.2020

Nejlepší je si ho dát když mám chuť. Tělo si řekne, kdy je čas...

Jarka 26.06.2020

Tak kdy si ho dát?Ráno NE odpoledne NE večer NE

Pavel 26.06.2020

Vypiji denně tak 1a půl litru.Když o tom někde píšou tak si to přečtu,ale neřídím se tím.Většinou to jsou bláboly.

Renata 26.06.2020

Dobrý den, já zelený čaj piji hodně... Tak 4-5 hrnků denně, teda většinou. A dle vašeho článku úplně špatně 😉 Každý den na lačno,již pár let, protože ho dobře snáším, na rozdíl od kávy, která mi na lačno dobře nedělá a černý čaj taky ne. A popravdě problém s játry žádný nemám. Dále si zelený čaj dopřává i s jídlem a to jsem byla spoustu let anemická z právě nedostatku železa a špatným vstřebáváním železa z potravy, dokonce několik lékařů mi řekli ať vůbec nepiji černý čaj a kávu, ale naopak až si dám s klidem zelený čaj. Jje ale pravda, že pokud si dám zelený čaj na noc, tak hodně špatně spím, v tom s vámi souhlasím 😊 přeji hezký den

Liduš Renata 27.06.2020

Ahoj Renatko, problém pití zeleného čaje není ani tolik v játrech, jako spíše v žaludku. Důvod, proč na lačno není vhodné pít jak zelený, tak černý čaj ani kávu je ten, že po "půstu" přes noc se kyselost v žaludku zvýší a tyto tekutiny mohou podráždit žaludeční stěnu. Na lačno je ideální pít vodu, případně nějaký džus, a pokud máte ráda čaj, ideální je bílý čaj - obsahuje méně teinu a je tedy šetrnější k žaludeční štěně. Zelený čaj si však můžete vychutnat kdykoliv během dne kdy máte chuť, na rozdíl od toho, co se píše v článku, až na večer, kdy se tein může vstřebávat až 6 hodin a může tedy disruptovat spánek. Krásný den :)

Roza 26.06.2020

Zelený čaj pijí,ale dle článku bohužel špatně. Dávám si ho po ránu,někdy na lačno. Budu se řídit vašimi radami,uvidím. Děkuji za poučení. Ale

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat