Prostreno.cz

Komentáře k článku

Rpavelka 26.10.2020

Opet donebevolajici blbost. Autor si nic nezjisti a planta kecy radobydoktoru. Nasycene tuky nezvysuji cholesterol ani netvori arterosklerozu samy o sobe. Vzdy jen v kombinaci se sacharidy, kdy telo to musi zpracovat slozitym procesem za vzniku micel, ktere se shlukuji a tvori platy. Nasycene tuky jsou troji - sct, mct,lct a sct ci mct nezvysuji vubec. Mct oleje jsou dokonce fitness komunitou pouzivany jako zdroj energie, neukladaji se do tuku a netvori shluky. Takze treba vice nastudovat - kokosovy olej obsahuje hodne sct a mct casti a nezvysuje.

broňa 26.10.2020

sdílím názor paní Ilony a my doma preferujeme dobré domácí sádlo a jsme zdraví, rodiče i tcháni jsou čilí sedmdesátníci

ilona 26.10.2020

A tak se ukazuje, že bychom měli konzumovat ty potraviny, které se u nás v reálném čase a vegetační době mohou pěstovat. Naši předci nebyli hlupáci.

Oleg Kovářík 26.10.2020

Rad bych viděl odkaz na tu studii

Rpavelka Oleg Kovářík 26.10.2020

Nejde o hlupaky. Ale o dlouhodobe uzpusobeni travici soustavy na potravu v okoli mista, kde clovek zije. Telo to zna a umi zpracovat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat