Prostreno.cz

Maca má působivé účinky především v posteli

Peruánský kořen maca je populární po celém světě. Pravděpodobně jste už i vy v prodejně zdravé výživy narazili na tuto rostlinnou superpotravinu bez kofeinu, o které podvědomě víte, že je zdravá. Jak moc a proč ji nutně potřebujete? Důvodů je hned několik a v posteli to jen začíná!

Nezvládáte své denní úkoly, nebo alespoň ne tak rychle a efektivně, jak byste si přáli? Zvyšte svůj výkon, energii, psychickou i fyzickou odolnost s pomocí doplňku stravy, na který výživoví poradci pějí pochvalné ódy. Vyjde vás na pár stovek a za tyhle peníze garantuje několik působivých účinků.

Živiny důležité pro fungování organismu

Uvedená superpotravina pochází z Peru, je nabitá vitaminy a minerály a její nutriční profil připomíná romantikou pohádku. Maca snižuje úzkost a tím zlepšuje náladu, krotí neurózy, zoceluje paměť, podporuje imunitu a vitalitu. Navíc tělu dodává antioxidanty, které vykazují protirakovinné působení. Je bohatá na vitamin C, měď, železo, draslík, vitamin B6 a mangan. Jak působivé!

Peruánská Viagra

Pokud hledáte posílení energie i ve svém intimním životě, který se na jaře s prvními slunečními paprsky probouzí po zimním spánku, je tato peruánská bylina to pravé. Již dlouho se o ní ví, že nakopává libido (působí jako afrodiziakum), má příznivé účinky na reprodukci a plodnost, a to u obou pohlaví, u zdravých, dospělých mužů zvyšuje koncentraci spermií a jejich pohyblivost.

Blahodárně působí na erekci, a ačkoli neobsahuje hormony, upravuje menstruační cyklus, který může být rozhozený vinou stresu. Kdo chce být v posteli vytrvalejší, výkonnější i atraktivnější, ostatně, i sexem se hubne do plavek, měl by macu užívat pravidelně. (Pro posílení účinků ji lze kombinovat s kotvičníkem zemním.)

Jak ji nejlépe konzumovat?

Jedlý kořen se obvykle suší a nejčastěji se konzumuje v podobě prášku a tabletek, ale někdy i tekutého extraktu. Maca se hodí do mléčných, slaných i sladkých pokrmů a nápojů, jako jsou smoothies, káva, ovesné vločky, pečivo, nebo dokonce i dipy. Lidé si ji běžně přidávají do jogurtů či mléka. Doporučuje se přijímat 1 kávovou lžičku (5 až 7 gramů) maca prášku denně, ideálně ke snídani. Tak na co ještě čekáte?






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat