Prostreno.cz

Komentáře k článku

Siraellen 04.08.2021

používám kolagen

Milan Vykydal 04.08.2021

Je mnoho doplňků,které pomáhají.Jedny účinnou látkou a druhé silou víry,vysokou cenou a tímto se zvýší placebo efekt.Účinek bude vždy,ale pro každého jiný.Nikdo se nastravuje tak,že dodá tělu vše co potřebuje a ve správné výši.Buď něco chybí,nebo je nadbytek.Metabolismus je u každého jiný a vstřebávání účinných látek s tím souvisí. Všeho s mírou a zlatá střední cesta je to správné.

Milan Vykydal Milan Vykydal 04.08.2021

Ještě dodatek. Zdravé ovoce bez postřiků a chemie,domácí produkty.?vše je kontaminováno,půda,vzduch ,voda,těžkými kovy, hormony,mikroplasty atd.

Ivana 04.08.2021

Je pravda, že dost preparátů je placebo ale naštěstí se dají sehnat i účinné doplňky, některé bohužel jen na předpis nebo jsou dražší. Ale zato ovoce i zeleniny už dávno k výživě nestačí, protože jsou pěstovány spíše na chemii než přirozeně, proto živin a vitamínů ubývá ! Jen o jablkách by se dal napsat pořádně dlouhý článek proč už skoro nechrání proti nemocem a už vůbec proti rakovině !! Chcete-li zdravá jablka, pěstujte je sami bez postřiků a chemických hnojiv !!

Jana Tomesova 03.08.2021

Jsem přesvědčena že se nemají brát léky, snad jen v ohrožení života, protože právě doplňky stravy se dá vyřešit hodně věcí. Celá naše rodina je pravidelně používá 25let a všem velmi prospívají. Musíte o tom ale něco vědět

Kuchta 03.08.2021

Hlavně to je oblbovák pro starší lidi,kteří věří každé reklamě právě na tyto výrobky.Stačí se zeptat doktora a ten to vysvětlí. Něco pomůže,ale to je minimum na to,kolik se prodá nefungujících kravin.

Jana Tomesova Kuchta 03.08.2021

Vážený pane za ty nefungující kraviny byly uděleny Nobelovy ceny tak neodsuzujte něco o čem nic nevite

Marie 03.08.2021

Také tomu věřím, ačkoliv je to pitomost. Jenže...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat