Prostreno.cz

Komentáře k článku

Vlasta 12.10.2021

V dotazníku chybí otázka, jestli aronii známe a jestli ji konzumujeme. Keř nemám, ale bobule buď dostanu od známých nebo si je můžu koupit.

Marie 12.10.2021

Anonii mám na zahradě můžu jen doporučit!

Marie 13.10.2021

Je to velice zdravá odrůda plná vitamínů.

Stefan 13.10.2021

Aronia je ovocie, biologicka bomba, stala sa pravidelnou sucastou mojho jedalnicka. Ja ju konzumujem zvacsa surovu, pridavam si ju do bieleho jogurtu, k tomu banab, ovsene vlocky, mnam.. Treba si na nete precitat jej prinos pre zdravie cloveka. Je to na dlhy komentar. Pestujem si ju a aby som ju mohol uzivat surovu, davam si ju do mraznicky. Z nadoby sa lahko odobera. Nedam na nu dopustit. Da sa z dobrych zdrojov uzivat aj ako 100 % stava. S uzivanim treba opatrne. Netreba to prehanat. Staci napr. 30 bobul 1x denne, alebo 1x za 2-3 dni. Super-super ovocie 👍👍👍🙂.

Irena 13.10.2021

Čierne bonuloviny sú úžasné pre zdravie ale i muchovnik je výborný.

Ořínková Katerina 15.10.2021

Mám na zahradě také mohu jen doporučit

Mirka 15.10.2021

Aronii nakládám a proslazují stevii

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat