Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jan Michálek 30.10.2021

..."Co když vám zadělají na cukrovku, revma nebo diabetes?"... Mohla by, prosím, paní Kristýna Vágnerová vysvětlit, jaký je rozdíl mezi cukrovkou a diabetem?

Siraellen 29.10.2021

vůbec mi to nechutná

Jarek 29.10.2021

Samozřejmě mořské plody z farem a krmené bůh ví čím,je pro zdraví katastrofa.A ono ani moře není nic čistého,takže mořské plody ne!

František Mlejnek 29.10.2021

Samozřejmě, doma ani v českých restauracích si to nedávám. Patří to nárdním kuchyním přímořských zemí, a je tradicí, že pak tamní kuchyni ochutnám. Ve Španělsku kromě tradičních sardinek pečených na dřevném uhlí si dám krevet i chipirones - chobotničky. Ovšem s těmi ústřicemi to bych i v Paříži udělal stejně jako Mr Bean...

David 28.10.2021

Příště by chtělo aspoň napsat, kolik bychom toho měli sníst, abychom se otřávili....On i kyslík je jedovatý plyn....tak prosím tady nestrašte...a když uvádíte studie....tak alespoň uvádějte informace v kontextu a ne vytržené....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat