Prostreno.cz

Komentáře k článku

Siraellen 08.11.2021

musím se na to více zaměřit

Pr.D. Jurnik 15.11.2021

Už 25 let máme odšťavňovač Champion, hlavně na zeleninu a ejhle, dnešní vymoženost - fitnes hodinky dokládají kondiční věk o cca 15 nižší než-li je ten skutečný. Protože jíme dostatek syrové zeleniny i ořechy a semínka, které necháme přes noc namočená ve vodě (změknou a deaktivují se inhibitory enzymů a tím se semínka probudí k životu), odpovídá vzhled obličeje, kůže na rukou, vitalita atd., mladistvému vzhledu obdobně jako u kondičního věku. Důležitá je i koncentrace CO2 v bytě (vydýchaný vzduch bez kyslíku), kterou častým větráním, podle měřiče CO2 udržujeme na hodnotách 413 - 1000 ppm. Na nákladech na teplo ještě ušetříme, protože okysličený vzduch lépe přenáší teplo v prostoru místnosti. Asi tak, každý může podle sebe. Vše dobré všem, hlavně zdraví!!!

Jurnik 16.11.2021

Ještě jsem zapomněl doplnit to, že denně pijeme hrnek živého bílého neochuceného nízkotučného kefíru ve skle. Pozor nezaměňovat za kefírové s minimálními účinky na zdraví.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat