Prostreno.cz

Kila půjdou dolů s ovesnou dietou

Potřebujete zhubnout rychle? Mohla by vám s tím pomoci ovesná dieta. Slibuje úbytek 5 kilogramů váhy za pouhých sedm dní.

Ovesné vločky jsou takové popelky mezi potravinami. Ale jakmile přijde na hubnutí, jsou to doslova hvězdy! Dokážou nejen zaplnit žaludek na dlouhou dobu, ale zbaví vás i neustálé touhy po jídle a podpoří spalování tuků. Všechno, co je potřeba udělat, abyste díky ovesným vločkám zhubli, je jíst několik chutných jídel s jejich obsahem každý den.

Jak funguje ovesná dieta

Ke snídani a k obědu můžete kombinovat vločky podle chuti, například s nízkotučným, jogurtem, ovocem – třeba jablky a banány, nebo se zeleninou.

Večer si dejte jídlo bez ovesných vloček, které ale neobsahuje příliš velké množství kalorií. Doporučuje se ryba se zeleninou a rýží nebo krůtí prsa se smaženou zeleninou nebo čerstvým zeleninovým salátem.

První týden diety byste měli sníst denně tři jídla s obsahem ovesných vloček. V následujících dvou týdnech už s vločkami kombinujete pouze dva pokrmy během dne. Pokud se takto budete stravovat po dobu 3 týdnů, slibuje dieta zhubnout až 10 kilogramů přebytečné váhy.

U diety je nutné pít dostatek tekutin, nejlépe čisté vody nebo ovocné a bylinné čaje.

Zhubněte ještě snadněji

Jakkoli zní ovesná dieta báječně a snadno, je takzvaný patnáctiminutový trik, založený na několika studiích z USA, ještě jednodušší. Vědci zjistili, že k hubnutí stačí pouze 15 minut denně. Tajemství úspěchu je sebereflexe. Vše, co musíte udělat, abyste zhubli pomocí tohoto triku je, každý den zdokumentovat, co jíte. Vedení takového potravinového deníku vám zabere podle experimentu asi 15 minut denně. Po šesti měsících, kdy si účastníci experimentu takový deník vedli, snížili svoji váha o 10 procent.

Úspěch diety je založený na tom, že díky deníku si více uvědomíme, co každý den sníme. A pokud uvidíme, kolik kalorií denně přijmeme, můžeme skladbu naší stravy vědomě změnit.

Zdroj: my life, life line






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat