Prostreno.cz

Komentáře k článku

Ivana 10.12.2021

Nazory redaktorky povazuji za nevhodne, tendencni a nebezpecne. Deti se uci, ze odporne preslazene veci jsou mnam, protoze jim tyto nazory vnucujeme za pouziti znacneho emocionalniho teroru. Deti, kterym babicky a matky necpou bonbony a cokoladu do pusinek s intenzivnim kvicenim to je prece mnaaaam!! mnam mnam, to ti prece chutna, musi ti to chutnat, vzdyt je to mnaaam, jsou samy od sebe prirozene toho nazoru, ze preslazene bonbony jsou fuj a chutnaji hnusne a odmitaji takovou vec vzit do pusy. Bohuzel ne vsem detem je umozneno udelat si vlastni nazor.

Vlasta 09.12.2021

Děti by měly vědět i jak chutnají sladkosti.

Pavla 09.12.2021

Svému dítěti dám vše, taky je pak rozdíl když přijde na oslavu a je tam dost dobrot že si skoro ničeho nevšimne a nebo si dá jen malinko. Zatímco co děti země nedostávají cukrovinky a Krupky a když přijeli na oslavu tak se od stolu s jídlem nehnou a pak z toho všeho zvrací.

Siraellen 09.12.2021

dáváme pouze výjmečně

mamča 09.12.2021

Chudák dítě, to už je trochu fanatické, co přísloví o tom zakázaném ovoci?:)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat