Prostreno.cz

Komentáře k článku

Detailista 15.03.2022

Samozřejmě. Muž potřebuje služku, zázemí,místo,kde je důležitý ( "stará se o rodinu),ale nerad se omezuje. Partnerovi nosí problémy a milence dárečky,neboť u ní není nuda,ale jen vášeň. Ideální způsob života. Jedna se stará,s druhou si užívá a připadá si v právu.A teď mu tenhle nádherný způsob života někdo vezme. Ale,buďme spravedliví. Tento sobecký a ohavný způsob partnerských vztahů vyznává čím dál víc i žen. A přitom by stačilo nelhat-nebavis mě,jdu a dát podváděnému partnerovi taky šanci najít si někoho vhodnějšího. Ale to by podvodník přišel o zázemí a pohodlíčko. A než mě všichni,co si "koření" život paralelním vztahem,odsoudí,odpovídám predem-mluvi že mě 42let praxe s dětmi z takto narušených vztahu.

Siraellen 12.03.2022

Každý jsme jiný

Renata 10.03.2022

Muži jsoz absolutně bez citu a nikdo mně nepřesvědčí o opaku!

Xxx Renata 17.03.2022

Právě naopak, muži jsou hodně precitlivělí, daleko více než ženy, jen to moc nedávají najevo před okolím, ale jen v soukromí. Ženy jsou psychiky daleko odolnější, o tom žádná.

DělášSiPrdel? Renata 17.03.2022

Na tohle mi nezbývá nic jinéhom, než se bezcitně zasmát :D

xxkouckaxx 09.03.2022

je to vyloženě individuální

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat