Prostreno.cz

Komentáře k článku

Osmnáctiletá nána 26.01.2023

Já včera vypila sama 2,25 l coly abych si udělala radost a musím říct že takovou blbinu už nikdy neudělám

Berenika 30.10.2022

Já pijí Colu jen v mekáči nebo když je nějaká oslava

Marcela 30.10.2022

Piju kolu jen v mekáči,tam to tak nějak patří.A to je spíš nárazová situace,když není zbytí,při delší cestě autem.Je po ní žízeň.Asi je to nepoulární,raději si připravím čaj+citron,nebo šťávu(domácí)

Tardis 29.10.2022

Tak nejdřív je tam řeč o několika lžičkách cukru a na konci se hovoří o umělém sladidlu. Autor by si ve svých tvrzeních měl udělat trošku pořádek. Mimochodem kolu slazenou cukrem seženete v ČR poměrně blbě, tady se prodává slazená glukozo-fruktozovým sirupem a na chuti je to poměrně dost zná, ta s cukrem je nesrovnatelně lepší. Takže žádná umělá sladidla.

Patrik 28.10.2022

Jinak z lékařského hlediska - Origo Coca Cola (ne s umělými sladidly, což je sebevražda, ani Pepsi) díky vysokému obsahu cukru udržuje srdce v dobré kondici. Byť se to nerado píše - srdce jede na cukr a kdo začne používat umělá sladidla, zadělá si na problémy. Kyselina fosforečná pomáhá obnovovat tvorbu mozkových buněk a tím můžete předejít stařecké demenci či Alzheimeru. Dále během 24 hodin rozloží červené maso v zažívacím traktu, takže toto tam nehnije až 7 dní (podle druhu a zpracování) a tím předcházíte vzniku rakoviny tlustého střeva. Za další - udržuje váš střevní trakt v čistotě (ano - Cola odrezuje a čistí záchody....:) ) aniž by zahubila střevní mikrofloru (která se mimochodem tvoří ve slepém střevu). Ale pozor - odplavuje z těla vápník, což především u žen může vést k osteroporóze, takže je důležitá i častější konzumace ryb a Omega 3 mastných kyselin. Konec lékařské osvěty. Má to jen jeden háček - musíte mít dobou genetickou výbavu a superspalovací metabolismus.

Patrik 28.10.2022

Piju už deset let dva litry Coly denně. Jsem abstinent a nekuřák. Je mi 64 let, vážím 70kg a měřím 170 cm. Netrpím žádnou nemocí a Covid se mi vyhnul. Jako živnostník makám 7 dní v týdnu, tudíž energii potřebuji.

Vlk 28.10.2022

Dám si asi půl deci za celý měsíc vím o lepším pití

Siraellen 28.10.2022

piji pouze minimálně

Tom 27.10.2022

jak je na tom Pepsi

roman 27.10.2022

cocacola celkem dobře likviduje rez no a to vipovídá samo o sobě ,a jak píše martina Kofola je mnohem chutnější ,Pepsikolu si dam pouze když mam bolesti v žaludku a ono to celkem pomáhá

Martina 27.10.2022

No Kofola je mnohem chutnější....

KLEMENTIUS 26.10.2022

Tak jo no,a co jako?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat