Prostreno.cz

Komentáře k článku

Tamara 06.03.2024

Opravdu poutavé čtení, díky za to. Nedávno jsem se zamýšlela nad glykemickým indexem ovesných vloček, na bechermarketu to psali jako jedno z hlavních negativ vloček (https://bechermarket.cz/hubnuti/jidlo/ovesne-vlocky-negativa/) a zvažovala, zda bych je měla vyloučit z mého jídelníčku kvůli občasným problémům s hladinou cukru. Mám předstadiu diabetu dle mého lékaře. Myslíte, že bych měla hledat nízkoglykemické alternativy, nebo je možné vločky konzumovat v určité formě, která by mi neškodila?

Terminátor 15.12.2023

Dobre na potenci. :-D

mirecek 15.12.2023

nesmyslný článek!!!!

vladimir Pikl 15.12.2023

Všem doporučuji vločky přidávám nejen do polívek v sáčku Vitana Maggi 6 lžic ale i do gulášů nebo číny Zkuste to

Jaroslava Pařízková 14.12.2023

Proč se bavíte pouze o sladkých mnoho způsobů na slano

Terez 14.12.2023

To jsou hrozné blbosti. 100 g ovesných vloček obsahuje zhruba 15 g bílkovin, někde se uvádí dokonce až 18 g, takže když si dáte rozumnou porci vloček a zamícháte to do tvarohu nebo jogurtu, máte naopak fantastický příjem bílkovin. To je taky důvod, proč je hodně jí fitnesáci i kulturisti. Osobně jsem jako negativum čekala spíš možný přírůstek na váze v souvislosti s množstvím vitaminu B: je dost lidí, včetně mě, kteří musí jíst hodně opatrně potraviny s vitaminem B, protože po něm přibírají (a například takový B komplex nemohou jíst vůbec). Já můžu jíst ledacos a nepřibírám prakticky po ničem (ani po sladkém, tučném apod.), ale po vločkách (i jen s vodou, bez jakýchkoli přísad) mám tendenci přibírat, právě kvůli vysokému obsahu vit. B. Moje sestra se taky vit. B vyhývá jako čert kříži a vím o více lidech, kteří to tak mají. Ale na bílkoviny jsou vločky naopak super.

Mirek Terez 18.12.2023

S tím vitamínem B je to co píšete ve stručnosti řečeno blbost.

Edy 14.12.2023

Doporučuji vločky tochu nadrtit do velikosti jako prodávané jemné, zalít vařící vodou, ochutit jedním čtverečkem hořké čokolády. S mnoha okrouhanými jablky výtečná snídaně.

Mirek Edy 18.12.2023

S tím vitamínem B co píšete je to ve stručnosti řečeno blbost.

Alena Poulová 14.12.2023

Takže vločky způsobují úbytek svalové hmoty, neboť zmenšují chuť k jídlu? To je ale blábol

Marie Hellerová 14.12.2023

Článek o ničem. Co je to přiměřená porce? Za jakých okolností....

Danuše Winklerová 14.12.2023

Vločky k snídani s jogurtem, nebo vařená kaše, to nikoho neucpe. Taky těch vloček k snídani musí být přiměřené množství. 2-3 polévkové lžíce jsou opravdu na celé dopoledne.

Wlad 14.12.2023

Trochu přitažené za vlasy, co tím autor sleduje?

Ana Nova 14.12.2023

tento clanek mohol napisat len niekto bez mozgu alebo kto nevie ze existuju vlocky bez akychkolvek prisad, 100% zdrave, lacne, za 12 kc...ich denna konzumacia odbornikmi plne preukazana a doporucovana, ale autor asi pozna len drahe musli a sladene krabicove...asi preto mu bunky v hlave odumreli.

Viktor 14.12.2023

Je to ale hloupy clanek! Zase jedna kachna typu pravda/nepravda.

dana 14.12.2023

opravdu jednou za čas to nevadí, ostatně to platí pro všechno jídlo všeho s mírou

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat