Prostreno.cz

Čaje pro podporu mužského libida

Váš milostný život stagnuje a vinu přikládáte partnerovi. Odmítá vás? Uvařte mu čaj pro zvýšení sexuální touhy!

Mnoho lidí, mužů i žen, zažívá v určité fázi svého života pokles sexuální touhy. To je v pořádku. Každý má svůj vlastní sexuální apetit, navíc libido ovlivňuje mnoho faktorů, jako jsou problémy ve vztazích, stres, zdravotní potíže nebo nízké hladiny hormonů. Naštěstí existují způsoby, jak sexuální touhu zvýšit, včetně přírodních zázraků. Pokud vašemu muži nevadí bylinkové čaje, ihned dejte vařit vodu a vytaste tyhle mocné zbraně!

Černý čaj

Vědci (1) dospěli k závěru, že černý čaj může fungovat jako rychle působící a bezpečné afrodiziakum, které je užitečné i při určitých formách sexuálních nedostatků, jako je předčasná ejakulace, zhoršené libido a další sexuální funkce.

Ženšenový čaj

Ženšen se považuje za krále všech bylin a slibného agenta pro zlepšení celkové pohody. V tradičních čínských lékařských praktikách je součástí léčby sexuálních dysfunkcí. Údaje ze studií na zvířatech prokázaly pozitivní korelaci mezi ženšenem, libidem a kopulačními výkony a tyto účinky byly potvrzeny také ve studiích případové kontroly u lidí (2). Kromě toho se zjistilo, že ženšen zlepšuje kvalitu spermií a oživuje hladinu energie.

Zelený čaj

Hledáte přirozený způsob, jak sexuálně povzbudit svého partnera? Zelený čaj je skvělou volbou. Tento starověký nápoj byl po staletí ceněn pro své přínosy pro zdraví a vědecké práce odhalily (3) jeho pozoruhodný vliv na sexuální funkci a touhu. Je plný antioxidantů zvaných katechiny, u nichž bylo prokázáno, že zlepšují průtok krve a snižují zánět v celém těle. Tyto účinky jsou zvláště prospěšné pro sexuální orgány, protože zvýšený průtok krve dodává do genitálních tkání základní živiny a kyslík, což podporuje zdravou funkci a silnou erekci u mužů. Vysoká koncentrace polyfenolů zeleného čaje je navíc spojena se zvýšenou sexuální touhou a uspokojením.

Ginkgo biloba

Kromě snížení krevního tlaku a zvýšení hladiny energie byl jinan dvoulaločný (ginkgo biloba) zkoumán pro svůj potenciál pomáhat při problémech s pamětí. Pití čaje může mužům pomoci dosáhnout a udržet erekci uvolněním hladkého svalstva penisu a zvýšením průtoku krve do oblasti pánve (4). Ginkgo biloba zároveň krotí únavu a posiluje libido. Tak do dna!

Zdroje: (1) www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0378874108002444, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3861174/, (3) www.wjgnet.com/2220-3168/full/v3/i4/32.htm, (4) www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/01614576.1991.11074006





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat