Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Zdravotní rizika konzumace naklíčených brambor
Přidejte kmín.
Zase výsledek nějakého dobře placeného výzkumu. Kupujeme 80 kg brambor Red Ann a vydrží nám vždy celý rok. Klíčky prostě občas otrhám. Vaříme je okrájené, přidáme sůl a kmín. Dělali to prarodiče, rodiče a my už asi 60 let taky ...
Po odstranění klíčků a ev. zelených míst vařím tak brambory již cca 60 let, nikdy a nikdo neměl potíže. Dělaly to tak moje babičky, mí rodiče a vždy to bylo v pohodě. Jen, když brambory začaly měknout a vytvářely se na nich vrásky, užívaly se jen jako krmné pro zvířata a čekalo se na novou sklizeň.
Další věcí do diskuze je retardace skladových brambor pro obchod a sadbu, to určitě bude pro zdravíčko jako dělané.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama