Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Brambory mohou být příčinou vzniku diabetu
Nejlepší hranolky jsou blanšírované hranolky. S tatarkou, Masuntovi navzdory.
Mám raději šťouchání, než šťouchaný brambory.
Černá káva zase snižuje riziko vzniku diabetes 2 o 15 %, takže doporučuji klid. Hranolky smažit jen do doby než začínají mít barvu oranžovou či okr. Pak je dát dobře okapat. A nekonzumovat s tatarkou. Potom nebudou mít tak negativní účinek. Obsahu škrobu se u brambor nezbavíme. Méně škrobu má varný typ B a C.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama