Prostreno.cz

Komentáře k článku

lapiís 07.03.2024

Tímto postupem se vyrobil tvaroh. Sýr dále vzniká tak, že tvaroh rozláme na hrudky velikosti lískového ořechu, přidá sůl a kmín, směs se umístí do mísy pod drátěný poklop,třeba hustější síto, aby k směsi nemohly mouchy a umístí se na teplé místo, ne však na přímé slunce. Možno taky zabalit do seprané bavlněné utěrky. Sýření trvá týden i 14 dnů, ale tak dlouho vám domácí sýr nevydrží - sníte ho dřív. Tak dělala sýr má babička v 50tých letech a ten byl.

Alena 10.04.2022

Ano, je to taková ochucená Lučina, ale dělám jí z mléka od farmáře a je to opravdu zdravý, chutný výrobek.

Siraellen 15.03.2022

Velmi mě to láká

Kacka 15.03.2022

To není sýr,ale ochucený tvaroh.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat