Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Tajemství dokonalých palačinek
Já je mám nejraději s jakýmkoli džemem a na to ještě bílý jogurt, nebo zakysanou smetanu, a pak teprve rolovat.
půl šálku cukru? to jste se zbláznili? zkuste si ten váš recept v praxi
A proč tolik prášku do pečiva a sody??
Já si je dělám na slano, a hodně česneku. To vše rozdrtím ponorným mixerem. Vše dávám od oka, 2 vejce a cca 0,5l mléka, nic víc řekl bych.
Dělám jen z mléka, vajec, mouky, trošku cukru a sůl. Marmeláda to dosladí. Děti je milují.
Cukru se moc nedává, pak se připalují.
Proč prášek do pečiva a ještě soda? Fuj, soda je v těstě pořád cítit. Raději lžíci másla
Dělám je téměř každou neděli,
Nedávám cukr, prášek do pečiva, jen mouku, vejce a mléko, nechám odstát a jsou vynikající. Do tvarohu přidám marmeládu.
S Nivou
S marmeládou ,bez sody,prášku do pečiva.Jsou výborné.
Pouze hladká mouka, vejce, mléko, špetka soli. S malinovým žahourem, zakysanou smetanou a posypané skořicovým cukrem. Vynikající.
Nedávám cukr, jen vanilkový a z bílků udělám sníh.
Cukr do těsta nedávat, palačinky se díky němu přichycují a trhají.
Rozhodně s marmeládou, domácí
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama