Prostreno.cz

Komentáře k článku

František Jílka 28.09.2020

Jakmile přinesu čerstvý chléb. nakrájím jej na krajíčky. čtyři si nechám v igelitovém sáčku. ty mě spolehlivě vydrží do druhého dne. Zbytek v igelitových uložím do mrazáku. Při ohřátí v mikrovlnce nebo v troubě je opět jako čerstvý, spotřebuju všechen a žádný nemusím vhazovat. Když jej včas vyndáte z mrazáku nemusíte jej ani nahřívat.

František Jílek,Plzen-Radčice, 603308495 František Jílka 28.09.2020

Dělám to taky,je možno kontakt?Děkuji

M 28.09.2020

Dobra, ale kde sezenu rimsky pekac s dirkovanym vickem?Nema autorka nejaky napad ?

Martina 28.09.2020

Nevyhazuji...opekam krajicky v toustovaci a nebo delam tousty

Eva 28.09.2020

Kupuji kvalitni chleba od pekařů a balím do utěrky a do igel.sáčku,vydrží do posledního krajíčku.

Marcela 28.09.2020

Suchý chléb nevyhazuji. Dávám přátelům pro slepice a na oplátku mám od nich čerstvá vejce.

Eva 28.09.2020

Jo, tip je to "hezký" ale kde se dá koupit? vámi uváděný chytrý chlebník – takzvaný římský hrnec z kameniny s dírkovaným víčkem? myslím, že by jste si měli ověřit, zda něco takového existuje a je k "sehnání", já to totiž nikde "nenašla" klasické římské hrnce/pekáče jsou ale nemají dírkované víčko.

Radka 28.09.2020

Také peču doma a nezůstává nic

Božena 28.09.2020

Peču domácí, nikdy nezůstane

Jana 28.09.2020

Zbytek chleba na topinky, případný zbytek patky sousedovi pro zvířectvo.

Bohouš 28.09.2020

Rohlíky nebo housky ohřeji chvilku nad topinkovačem a jsou krásně křupavé jako u pekaře.

Karla 28.09.2020

Nosím konikům,kacenam a něco sní domácí zvířátka

Jarka 28.09.2020

Chleba mám moc ráda ale čerství . Krmime se zbytky kachny a labute

Jarka 28.09.2020

Rohlíky usuším a pomelu na strouhanku a chleba buď kostičky upeču v troubě do polévek, nebo na topinky a chléb ve vajíčku, nebo nasuším sousedce pro slepice a pak dostanu levná vajíčka...

Mirana 28.09.2020

Zbylý chléb nakrájíme na kostky, ususim a zahušťují guláš, nebo uvařím výbornou česneku 🙋

Pavluša 28.09.2020

Teda akorát ten “římský chlebník” jsem nenašla

Mila Pavluša 28.09.2020

Já také ne

Medvedice Pavluša 28.09.2020

https://www.4home.cz/kela-keramicky-chlebnik-salena,-bila/?utm_source=biano.cz&utm_medium=cpc&utm_content=111510605&utm_campaign=biano%2Bchlebniky-a-osatky&utm_term=11eb0153-8f24-b5b4-8384-e2358f90c12b

Pavluša Pavluša 29.09.2020

Děkuji Medvedice

Vera 27.09.2020

Existuje spousta pekáren a pekařství a milion druhů chleba. Málokterý chléb přežije jeden týden. Chléb už nekupuji, jednou v týdnu si upeču doma, svůj, z žitného kvásku. Ten spotřebuji za cca pět dnů. Netvrdne, neplesniví.

Anna 27.09.2020

Když nám zbyde nějaké pečivo, tak ho dávám slepičkám a králíčkům

Iva 27.09.2020

Žádné potraviny nevyhazuju,vůbec mám málo odpadků

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat