Prostreno.cz

Komentáře k receptu

alenab 21.08.2016

já rizoto peču v troubě, má takovou lepší chuť. a doporučuji taky radši houby z lesa - víc voní jak žampiony.

konatovka 21.08.2016

konatovka 21.08.2016

Dělám podobně a dávám buď žampiony nebo hlívu ústřičnou.*1*

renik.71 21.08.2016

renik.71 21.08.2016

Rizoto je báječné díky své variabilnosti. Často dělávám a vítám každý nový nápad. V troubě pečené se mi moc líbí.

moniika 21.08.2016

glady 22.08.2016

rizoto je super a má mnoho možností přípravy...s hříbky bude jistě super

renda4141 26.08.2016

Tahle kombinace se mi moc líbí. To bych si pochutnala.*5*

deeana 01.09.2016

parádní dobrota, lehké jídlo, rychlá večeře *11**11*

heenna 03.10.2016

dobra varianta rizota, ingredience se mi libi*11**11*

verrca 15.10.2016

klasické rizoto jako kterékoliv jiné, akorát kromě masa houby

megana4 25.10.2016

Rizoto mám nejradši bez hub,ale recept je i tak povedený

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat