Prostreno.cz

Vepřové maso na tymiánu

Dušené vepřové maso se sušeným tymiánem.

14.09.2016 lentilka
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

589 kJ / 140 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou, nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na sádle.
  2. Přidejte na větší kousky pokrájené maso a maso orestujte.
  3. Zaprašte paprikou, přidejte jemně nasekaný česnek a promíchejte.
  4. Maso osolte, posypte tymiánem a zalijte vodou. Duste do měkka.
  5. Vmíchejte jíšku a ještě 5 minut povařte.
  6. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    222,88 g
  • Sacharidy:

    47,97 g
    • Cukry:

      13,34 g
  • Tuky:

    139,87 g
  • Vláknina:

    8,20 g

Aktivita pro spálení:

590 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

176

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená vepřová žebírka

(8 hlasů)
1h a 15min
818 kJ

Vepřové maso s křenovou omáčkou

(12 hlasů)
1h a 35min
691 kJ

Grilované ražniči

(10 hlasů)
50min
566 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jíška

500 kcal / 100g
B5 g
S40 g
T50 g

Sušený tymián

276 kcal / 100g
B9 g
S63 g
T7 g

vepřové maso

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T14 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na tymiánu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba