Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pečený bůček

Mikeš
12hlasů
Hodnotit

1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1442 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:35g tuky2g sacharidy6g bílkoviny

Velmi jednoduchý recept na pečený bůček z asijské kuchyně.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg bůčku
  • 2 špetky soli
  • 200 ml vody
  • Na marinádu
  • 50 ml sojové omáčky tamari
  • 4 lžíce rýžového vína
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžička mletého zázvoru

Postup přípravy

  • Ingredience na marinádu promíchejte.
  • Bůček nakrájejte na větší kousky, maso uložte do vhodné misky a potřete marinádou.
  • Přikryjte a marinujte přes noc. Maso alespoň jednou otočte.
  • Troubu předehřejte na 200 °C.
  • Maso dejte do pekáčku, lehce osolte, podlijte 200 ml vody a pečte doměkka.
Kokosová rýže s mangem

Kokosová rýže s mangem

5 hlasů
55min 543kJ 170 Kč
Ryba pečená na másle s česnekem

Ryba pečená na másle s česnekem

7 hlasů
30min 824kJ 140 Kč

Podobné recepty

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

16 hlasů
1h a 20min 985 kJ 80 Kč
Mleté maso se zázvorem

Mleté maso se zázvorem

12 hlasů
50min 771 kJ 110 Kč
Vepřové kotlety s jablky

Vepřové kotlety s jablky

16 hlasů
1h a 20min 717 kJ 160 Kč
Játra s jablky a cibulí

Játra s jablky a cibulí

15 hlasů
45min 541 kJ 55 Kč
Bramborové karbanátky

Bramborové karbanátky

15 hlasů
55min 827 kJ 95 Kč
Vepřové plátky s houbami

Vepřové plátky s houbami

11 hlasů
1h a 20min 680 kJ 120 Kč

Články nejen o vaření