Prostreno.cz

Komentáře k receptu

renik.71 11.11.2016

renik.71 11.11.2016

Upravuji maso takto podobně a pokaždé s velkým úspěchem. Doporučuji.

konatovka 11.11.2016

To bych mohla vyzkoušet, ale bez toho cukru.*1*

megana4 11.11.2016

Pivo moc nemusím,ale určitě dokáže oživit chut masa..

megana4 11.11.2016

renik.71 13.11.2016

Já mám moc ráda maso upravené na pivě. Doporučuji.

heenna 16.11.2016

zajimavy a jednoduchy recept se skvelym efektem chuti

glady 23.11.2016

Lahodné maso pečené podle irského receptu...to vypadá úplně úžasně

verrca 25.11.2016

tak ten cukr asi tam trochu patří, pivo je hořké, takže se ztratí

Anonym 30.11.2016

kamila76 30.11.2016

Zvýrazněná chuť masa pivem je neodolatelná. Bude to pochoutka.

Laugher 09.12.2016

renda4141 08.01.2017

Maso pečené na pivu chutná moc dobře. Dobré na vaření je černé pivo. :-)

blesksoft 20.01.2017

Anonym 12.05.2017

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat