Prostreno.cz

Maso marinované v pivu

Lahodné maso pečené podle irského receptu.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 5h a 0min

    4h a 0min příprava

    60min vaření

  • 799 kJ / 191 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy2g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky.
  2. Všechny ingredience kromě cibule a soli promíchejte nejlépe v hranaté misce.
  3. Do směsi vložte plátky masa, přikryjte a nechte v chladu minimálně 6 hodin.
  4. Maso i s marinádou dejte do pekáčku, osolte a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 50-60 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,60g
  • Sacharidy:

    210,70g
    • Cukry:

      114,00g
  • Tuky:

    61,07g
  • Vláknina:

    46,00g

Aktivita pro spálení: 191 kcal

23

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Nudličky z hovězí svíčkové

(17 hlasů)
45min
863 kJ

Hovězí špízy

(14 hlasů)
4h a 20min
1023 kJ

Hovězí svíčková s borůvkovou omáčkou

(13 hlasů)
1h a 55min
455 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Maso marinované v pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat