Prostreno.cz

Maso marinované v pivu

Lahodné maso pečené podle irského receptu.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 5h a 0min

    4h a 0min příprava

    60min vaření

  • 568 kJ / 135 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy2g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky.
  2. Všechny ingredience kromě cibule a soli promíchejte nejlépe v hranaté misce.
  3. Do směsi vložte plátky masa, přikryjte a nechte v chladu minimálně 6 hodin.
  4. Maso i s marinádou dejte do pekáčku, osolte a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 50-60 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Maso marinované v pivu

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat