Prostreno.cz

Komentáře k receptu

renik.71 01.12.2016

renik.71 01.12.2016

Česneku máme dost. Teď ještě sehnat to srnčí maso.

blesksoft 02.12.2016

glady 02.12.2016

Dušená srnčí kýta na česneku a bílém víně je ideální pokrm pro sváteční tabuli. Třeba na Silvestrovskou večeři by se mi hodně líbila.;-)

kamila76 02.12.2016

kamila76 02.12.2016

Kvalitní maso, to se mi líbí.

blesksoft 03.12.2016

heenna 03.12.2016

krasne nazdobeno, urcite to bude moc dobre, ale zverine neholduji

alenab 04.12.2016

ke zvěřině dávám vždy červený víno. jinak to bude moc dobré*11*

kamila76 05.12.2016

kamila76 05.12.2016

nechám se pozvat!!!

Anonym 06.12.2016

kattkaa 06.12.2016

Srnčí máme často, vyzkoušíme určitě tento recept. ;-)

kamila76 08.12.2016

kamila76 09.12.2016

kamila76 09.12.2016

my srnčí často nemáme *16*

Anonym 14.12.2016

konatovka 15.12.2016

konatovka 15.12.2016

Určitě výborné, ale zvěřinu nejím, manžel by si moc pochutnal.

cela 26.12.2016

Laugher 28.12.2016

janys13 29.12.2016

renik.71 01.01.2017

renik.71 01.01.2017

Opravdu krásně upravené maso. Srnčí je lahůdka a moc ráda bych ochutnala.

renda4141 08.01.2017

Výborný recept. To bych si opravdu moc pochutnala.:-)

deeana 25.01.2017

Ta toto je blaho v žaludku. Výborná kombinace. Ráda ochutnám.

Anonym 05.02.2020

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat