Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Fazolový salát

lanvin
7hlasů
Hodnotit

35min

25min příprava

10min vaření

464 kJ

energetická hodnota na 100g

60 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky10g sacharidy3g bílkoviny

Sytý salát ze dvou druhů fazolí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g fazolových lusků
  • 0,5 lžičky soli k blanšírování fazolí
  • 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu - á 400 g
  • 1 ks bílé cibule
  • 2 lžíce jablečného octa
  • 70 ml olivového oleje
  • 1 lžíce javorového sirupu - nebo medu
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře

Postup přípravy

  • Fazolové lusky blanšírujte 5 minut ve vařící osolené vodě, pak lusky sceďte a dejte na minutu do ledové vody.
  • Scezené lusky nakrájejte a dejte je do misky.
  • Červené fazole propláchněte studenou vodou a nechte je dobře okapat.
  • Okapané červené fazole přidejte do misky.
  • K fazolím přidejte drobně nakrájenou, oloupanou cibuli.
  • V malé misce prošlehejte ocet, olej, javorový sirup, nebo med, sůl a mletý pepř.
  • Ochucený olej přidejte k fazolím a promíchejte je.
  • Salát je dobré nechat odležet do druhého dne.
Vepřová pečeně s paprikou a cuketami

Vepřová pečeně s paprikou a cuketami

1 hlas
1h a 30min 533kJ 300 Kč
Polévka s mletým masem

Polévka s mletým masem

1 hlas
1h a 10min 362kJ 99 Kč

Podobné recepty

Čínské zelí s mrkví

Čínské zelí s mrkví

4 hlasy
40min 517 kJ 40 Kč
Salát se sýrem tofu

Salát se sýrem tofu

0 hlasů
40min 370 kJ 140 Kč
Penne salát

Penne salát

3 hlasy
40min 719 kJ 85 Kč
Pestrý těstovinový salát

Pestrý těstovinový salát

3 hlasy
50min 668 kJ 60 Kč
Zelený salát s jahodami

Zelený salát s jahodami

1 hlas
0min 337 kJ 90 Kč
Salát s mangem

Salát s mangem

3 hlasy
25min 405 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření