Prostreno.cz

Hrušková povidla

Budete je milovat.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 4h a 20min

    20min příprava

    4h a 0min vaření

  • 962 kJ / 229 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy43g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Hrušky zbavte jádřince, pokrájejte a vložte do většího pekáče.
  2. Vmíchejte k nim cukr, ocet, rum a koření (skořici můžete použít i mletou a badyán s hřebíčkem rozdrtit v hmoždíři) a pečte asi 4 hodiny při 180°C.
  3. Hotový budou, když budou po okrajích zkaramelizované. Ještě horké nalijtedo čistých sklenic zavíčkujte a postavte dnem vzhuru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,48g
  • Sacharidy:

    334,20g
    • Cukry:

      111,49g
  • Tuky:

    32,58g
  • Vláknina:

    56,10g

Aktivita pro spálení: 229 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

68

minut uklízení



Podobné recepty

Dýňový džem

(10 hlasů)
1h a 25min
539 kJ

Rebarborový džem s malinami

(1 hlasů)
35min
739 kJ

Jablečná marmeláda s cuketou

(3 hlasů)
55min
575 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hrušková povidla

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat