Prostreno.cz

Pikantní dušené čínské zelí

Pikantní zelí připravené podle čínské kuchařky.

27.07.2017 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

350 kJ / 83 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné zelí nakrájejte na širší proužky, papričku nasekejte nadrobno.
  2. Zázvor nastrouhejte, česnek nasekejte najemno.
  3. V hlubší velké pánvi rozehřejte olej. Do pánve nasypte zelí, přidejte chilli, česnek, zázvor, cukr, sójovou omáčku a citrónovou šťávu.
  4. Za stálého míchání duste 10 minut, podle chuti osolte.
  5. Podávejte posypané pažitkou a sezamovými semínky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,54 g
  • Sacharidy:

    86,62 g
    • Cukry:

      28,72 g
  • Tuky:

    86,86 g
  • Vláknina:

    17,43 g

Aktivita pro spálení:

292 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

87

minut uklízení





Podobné recepty

Zapečené zelí s rýží

(12 hlasů)
1h a 50min
519 kJ

Zeleninový rendlík

(20 hlasů)
40min
191 kJ

Zelný pekáček

(14 hlasů)
1h a 45min
551 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

čínské zelí

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,3 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

pažitka

30 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní dušené čínské zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba