Prostreno.cz

Zeleninový rendlík

Květák, zelí, kedlubny, brokolice, mrkev, vše v jednom rendlíku.

20.10.2015 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

191 kJ / 45 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte a orestujte v rendlíku na másle. Podlijte vývarem a duste, až je zelenina měkká ne rozvařená.
  2. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
  3. Nakonec vmíchejte oblíbené bylinky.
  4. Podávejte samostatně, jako přílohu, nebo s těstovinou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,78 g
  • Sacharidy:

    105,70 g
    • Cukry:

      28,36 g
  • Tuky:

    28,15 g
  • Vláknina:

    26,25 g

Aktivita pro spálení:

174 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení





Podobné recepty

Smažená zelenina

(15 hlasů)
40min
487 kJ

Zelenina zapečená s fazolemi

(11 hlasů)
45min
532 kJ

Vařená zelenina s klobásou

(8 hlasů)
40min
1080 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sůl a pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

kedlubna

27 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový rendlík

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba