Prostreno.cz

Zeleninový rendlík

Květák, zelí, kedlubny, brokolice, mrkev, vše v jednom rendlíku.

Ohodnotit
(20 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 182 kJ / 43 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky2g

Ingredience na

  • 2 ks menší kedlubny
  • 1/4 ks zelí
  • 1 ks brokolice
  • 1 ks malého květáku
  • 1 ks cibule
  • 2 ks mrkve
  • 2 lžíce másla
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 3 špetky soli a pepře
  • 1 šálek čerstvých, oblíbených bylinek

Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte a orestujte v rendlíku na másle. Podlijte vývarem a duste, až je zelenina měkká ne rozvařená.
  2. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
  3. Nakonec vmíchejte oblíbené bylinky.
  4. Podávejte samostatně, jako přílohu, nebo s těstovinou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,81g
  • Sacharidy:

    48,87g
    • Cukry:

      16,20g
  • Tuky:

    83,67g
  • Vláknina:

    11,50g

Aktivita pro spálení: 43 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

12

minut uklízení



Podobné recepty

Smažená zelenina

(15 hlasů)
40min
609 kJ

Zelenina zapečená s fazolemi

(11 hlasů)
45min
550 kJ

Vařená zelenina s klobásou

(8 hlasů)
40min
1266 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zeleninový rendlík

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat