Prostreno.cz

Saltimbocca z vepřového masa

Pravá saltimbocca se připravuje z telecího masa, vyzkoušejte tuto italskou klasiku z vepřového masa, tentokrát na grilu.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 45min

    30min příprava

    15min vaření

  • 394 kJ / 94 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy1g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 8 plátků a opepřete je.
  2. Na každý plátek masa položte plátek šunky a lístek šalvěje.
  3. Šunku a šalvěj upevněte k masu párátkem.
  4. Maso potřete olejem a grilujte na středně předehřátém grilu z každé strany 3-5 minut, podle velikosti plátků masa.
  5. Maso můžete před podáváním posypat strouhaným parmazánem. Podle chuti můžete hotové maso lehce osolit.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,00g
  • Sacharidy:

    124,00g
    • Cukry:

      7,20g
  • Tuky:

    125,00g
  • Vláknina:

    43,00g

Aktivita pro spálení: 94 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí sekaná se šunkou

(5 hlasů)
1h a 25min
1009 kJ

Vepřové kotlety s pečenými švestkami

(11 hlasů)
1h a 15min
759 kJ

Karbanátky s citronovou trávou

(3 hlasů)
55min
787 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Saltimbocca z vepřového masa

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat