Prostreno.cz

Saltimbocca z vepřového masa

Pravá saltimbocca se připravuje z telecího masa, vyzkoušejte tuto italskou klasiku z vepřového masa, tentokrát na grilu.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 45min

    30min příprava

    15min vaření

  • 301 kJ / 72 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy1g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 8 plátků a opepřete je.
  2. Na každý plátek masa položte plátek šunky a lístek šalvěje.
  3. Šunku a šalvěj upevněte k masu párátkem.
  4. Maso potřete olejem a grilujte na středně předehřátém grilu z každé strany 3-5 minut, podle velikosti plátků masa.
  5. Maso můžete před podáváním posypat strouhaným parmazánem. Podle chuti můžete hotové maso lehce osolit.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Saltimbocca z vepřového masa

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat