Prostreno.cz

Vepřové kotlety s tymiánovým máslem

Minutce z vepřových kotlet dodá skvělou chuť tymiánové máslo.

03.10.2017 sun
55min

20min příprava

35min vaření

1585 kJ / 378 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Máslo vymíchejte s hořčicí a lístky tymiánu. Dejte vychladit.
  2. Maso po stranách na několika místech nařízněte.
  3. Maso osolte, opepřete a na oleji s máslem z obou stran opečte doměkka.
  4. Podávejte s tymiánovým máslem.
  5. Můžete dozdobit snítkami čerstvého tymiánu.

TIP:

Z připraveného másla můžete pomocí potravinářské folie vytvořit váleček, nechat ztuhnout, pak nakrájet na plátky, nebo můžete maso ozdobit pomocí zdobičky na dorty.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    168,09 g
  • Sacharidy:

    19,26 g
    • Cukry:

      2,79 g
  • Tuky:

    302,79 g
  • Vláknina:

    9,20 g

Aktivita pro spálení:

929 kcal
116

minut jízdy na kole

88

minut běhu

277

minut uklízení





Podobné recepty

Pečené vepřové maso s dušenou karotkou

(2 hlasů)
1h a 50min
704 kJ

Vepřová krkovice s pepřovou omáčkou

(1 hlasů)
2h a 0min
911 kJ

Vepřové kotlety s houbami

(10 hlasů)
1h a 25min
572 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety s tymiánovým máslem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba