Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Parmezánová omáčka

sun
7hlasů
Hodnotit

30min

20min příprava

10min vaření

720 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky4g sacharidy11g bílkoviny

Italská omáčka na těstoviny.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 0,5 svazku čerstvých bylinek - bazalka, koriandr, pažitka
  • 120 g nastrouhaného parmezánu
  • 250 ml smetany na vaření
  • 100 ml bílého vína nebo zeleninového vývaru
  • 1 špetka soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře
  • 2 špetky strouhaného muškátového oříšku

Postup přípravy

  • Smetanu a víno (nebo vývar) přiveďte k varu a vařte na mírném ohni 10 minut.
  • Odstavte z ohně a do smetany vmíchejte strouhaný parmazán, míchejte, až se sýr rozpustí.
  • Podle potřeby dochuťte pepřem, případně solí, posypte strouhaným muškátovým oříškem a nasekanými bylinkami.
Telecí roláda

Telecí roláda

2h a 0min 685kJ 360 Kč
Kuřecí kostky v grilovací omáčce

Kuřecí kostky v grilovací omáčce

1h a 20min 303kJ 180 Kč

Podobné recepty

Jablečná omáčka k uzenému masu

Jablečná omáčka k uzenému masu

2 hlasy
30min 279 kJ 40 Kč
Jednoduchý koprový dresink

Jednoduchý koprový dresink

1 hlas
20min 271 kJ 55 Kč
Salátová zálivka

Salátová zálivka

1 hlas
15min 1800 kJ 50 Kč
Zázvorová omáčka

Zázvorová omáčka

1 hlas
15min 294 kJ 50 Kč
Petrželová omáčka

Petrželová omáčka

1 hlas
35min 553 kJ 70 Kč
Sýrová omáčka

Sýrová omáčka

7 hlasů
20min 901 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření