Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové plátky s paprikou a rajčaty

sun
3hlasy
Hodnotit

1h a 20min

20min příprava

60min vaření

506 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky5g sacharidy4g bílkoviny

Lehce pikantní maso se zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g vepřového masa - plec,kýta,nebo kotleta
  • 500 g rajčat
  • 1 ks velké červené papriky
  • 1 ks velké zelené papriky
  • 1 ks červené cibule
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 400 ml masového vývaru
  • 4 lžíce ostrého kečupu
  • 5 špetek soli
  • 2 lžíce instantní jíšky

Postup přípravy

  • Troubu předehřejte na 200 °C.
  • Papriky nakrájejte na proužky, oloupanou cibuli a rajčata nakrájejte na plátky.
  • Zeleninu nasypte do pekáčku, jemně ji osolte, zakápněte olejem a promíchejte.
  • Maso nakrájejte na 4 plátky a dlaní je lehce naklepejte.
  • Maso osolte a položte na zeleninu v pekáčku, přilijte vývar smíchaný s kečupem a přikryté duste v troubě 50 minut, nebo až je maso zcela měkké.
  • Šťávu zahustěte instantní jíškou.
Cizrnový salát s bylinkami

Cizrnový salát s bylinkami

35min 748kJ 130 Kč

Podobné recepty

Kuličky z vepřového masa se špenátem

Kuličky z vepřového masa se špenátem

1 hlas
1h a 15min 856 kJ 180 Kč
Masové plátky plněné švestkami

Masové plátky plněné švestkami

3 hlasy
2h a 0min 356 kJ 140 Kč
Pikantní vepřové nudličky

Pikantní vepřové nudličky

0 hlasů
1h a 20min 795 kJ 140 Kč
Vepřové kuličky s jablky

Vepřové kuličky s jablky

1 hlas
1h a 15min 1044 kJ 160 Kč
Vepřové maso s červeným zelím

Vepřové maso s červeným zelím

1 hlas
1h a 25min 414 kJ 180 Kč
Vepřový bůček se sušenými švestkami

Vepřový bůček se sušenými švestkami

3 hlasy
2h a 20min 911 kJ 230 Kč

Články nejen o vaření