Prostreno.cz

Portugalská rybí polévka

Rybí polévka se zeleninou.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 373 kJ / 89 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy12g
tuky2g

Ingredience na

  • 500 g rybího masa bez kostí - dle vlastní volby
  • 3 lžíce másla
  • 250 g oloupaných rajčat
  • 3 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 2 ks bobkového listu
  • 1 ks červené masité papriky
  • 250 ml červeného vína
  • 1.5 l rybího vývaru
  • 1 lžička sladké červené papriky
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky chilli vloček

Postup přípravy

  1. Rybí maso, očištěnou papriku a oloupaná rajčata nakrájejte na menší kousky.
  2. Na másle krátce orestujte papriku, posypte ji mletou paprikou, přidejte rajčata, bobkový list a promíchejte.
  3. Zeleninu zalijte vývarem a vařte 10 minut.
  4. Do polévky vložte nakrájené rybí maso, přidejte víno, rajčatový protlak a vařte 15 minut.
  5. Polévku dochuťte solí, chilli vločkami a prolisovaným česnekem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Portugalská rybí polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat