Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Gratinovaný fenykl

lanvin
2hlasy
Hodnotit

60min

15min příprava

45min vaření

408 kJ

energetická hodnota na 100g

140 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky5g sacharidy5g bílkoviny

Zapečený fenykl s parmazánem a smetanou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 lžíce másla
  • 800 g čerstvého fenyklu
  • 200 ml 33% smetany
  • 100 g parmezánu - nastrouhaného nahrubo
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky hrubě mletého barevného pepře

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 180 °C.
  • Fenykl zbavte tvrdých částí a nakrájejte ho na klínky.
  • Fenykl uložte do zapékací misky vymazané máslem.
  • Podlijte 100 ml vody a pečte přibližně 20 minut, nebo až fenykl změkne.
  • Fenykl otočte, přelijte smetanou, posypte nahrubo nastrouhaným sýrem a dejte zpět do trouby. Pečte ještě přibližně 10-15 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rýže zapečená s dušenou zeleninou

Rýže zapečená s dušenou zeleninou

0 hlasů
1h a 5min 858 kJ 130 Kč
Brambory s rajčaty a sýrem

Brambory s rajčaty a sýrem

1 hlas
1h a 30min 504 kJ 150 Kč
Květákový nákyp

Květákový nákyp

1 hlas
1h a 30min 407 kJ 120 Kč
Placičky s kukuřicí

Placičky s kukuřicí

3 hlasy
60min 1131 kJ 150 Kč
Gratinovaná cuketa

Gratinovaná cuketa

3 hlasy
1h a 10min 425 kJ 99 Kč
Čočka se zeleninou

Čočka se zeleninou

3 hlasy
1h a 5min 479 kJ 60 Kč

Články nejen o vaření