Prostreno.cz

Filé pstruha v šunce

Jemná a svěží chuť sladkovodní ryby výborně vynikne ve spojení se šunkou a šalvěji. Připravit rybu netrvá příliš dlouho a výsledek je lahůdkový.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 961 kJ / 229 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy29g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Každý filet pstruha zabalte do plátku šunky.
  3. V pánvi vhodné na pečení v troubě rozehřejte olej.
  4. Na oleji opečte z obou stran filety pstruha – z každé strany 2 minuty.
  5. Pánev s rybím filé vložte na 10-15 minut do trouby.
  6. V rendlíku rozehřejte máslo, přidejte lístky šalvěje, promíchejte a odstavte z ohně.
  7. Vmíchejte sherry a podle chuti osolte.
  8. Před podáváním filety posypte pepřem a zakápněte připraveným máslem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,40g
  • Sacharidy:

    129,90g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    194,50g
  • Vláknina:

    43,00g

Aktivita pro spálení: 229 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

68

minut uklízení



Podobné recepty

Thajské rybí kuličky

(1 hlasů)
1h a 25min
497 kJ

Štika na šampaňském

(2 hlasů)
1h a 5min
805 kJ

Krevety s ananasem, paprikou a rybí omáčkou

(1 hlasů)
25min
590 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Filé pstruha v šunce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat