Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Štika na šampaňském

lanvin
2hlasy
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

690 kJ

energetická hodnota na 100g

320 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky14g sacharidy9g bílkoviny

Jemné maso štiky dušené ve smetanové omáčce se šampaňským.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g filé štiky
  • 1 ks červené cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 4 lžíce másla
  • 200 ml sektu
  • 200 ml smetany
  • 1 lžíce koření na ryby
  • 4 špetky soli
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 0.5 hrnku zelené petrželky
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky

Postup přípravy

  • Porce ryby osolte, obalte je v hladké mouce a v pánvi na rozehřáté lžíci oleje a 2 lžících másla z obou stran opečte.
  • V jiné pánvi se 2 rozehřátými lžícemi másla a lžíci oleje nechte zesklovatět jemně nakrájenou cibuli.
  • Přidejte koření na ryby a smetanu, ve které rozmíchejte lžíci mouky. Podle chuti osolte. Poduste 3-5 minut.
  • Smetanou přelijte opečené porce štiky, podlijte šampaňským a duste odkryté přibližně 10-15 minut. Záleží na velikosti porcí.
  • Podávejte hustě posypané petrželkou.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Ryba s šafránovou omáčkou

Ryba s šafránovou omáčkou

5 hlasů
1h a 5min 995 kJ 250 Kč
Losos s ořechovou krustou

Losos s ořechovou krustou

6 hlasů
50min 1928 kJ 370 Kč
Platýs v alobalu

Platýs v alobalu

0 hlasů
45min 740 kJ 320 Kč
Ryba s čerstvým špenátem

Ryba s čerstvým špenátem

6 hlasů
45min 778 kJ 300 Kč
Kapr dušený s pórkem

Kapr dušený s pórkem

2 hlasy
55min 744 kJ 140 Kč
Ryba s rajčaty a olivami

Ryba s rajčaty a olivami

0 hlasů
50min 462 kJ 270 Kč

Články nejen o vaření